🔮💡

FAQ

FAQ

Webdesign

Hier vind je u antwoorden op veelgestelde vragen over het maken en onderhouden van een website. Van de lengte van het proces tot de diverse diensten die wij leveren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt die hier niet worden beantwoord. Wij zijn er om je te helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten voor het bouwen van een website kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en specifieke behoeften van jouw project. Bij ons beginnen de prijzen voor een eenvoudige website vanaf € 995,- en lopen deze op to boven de € 3.500,-

Onze diensten omvatten het volledige concept, ontwerpadvies, lay-out en projectmanagement. Wij verzorgen de volledige inrichting van de website, inclusief kwaliteitscontrole en testen, zodat je lekker achterover kunt leunen zodra de website live is. Optioneel bieden wij trainingen aan, zodat je zelf de inhoud kunt onderhouden.

Hoe lang duurt het ontwikkelen van een website?

De tijd die het kost om een ​​website te maken, is van veel factoren afhankelijk.

Enkele belangrijke factoren die de duur beïnvloeden zijn:

Grootte en reikwijdte van de website:
Een eenvoudige website van één of twee pagina’s zal sneller worden gemaakt dan een grotere website van meerdere pagina’s.

Ontwerp:
Als het ontwerp van de website compleet opnieuw moet worden gemaakt, kan het meer tijd in beslag nemen dan het aanpassen van een bestaand ontwerp.

Ontwikkeling:
Een website die gebouwd wordt met een pagebuilder, is sneller gereed dan een website die op maat moet worden geprogrammeerd.

Optimalisatie:
Als de website geoptimaliseerd moet worden voor zoekmachines, zal dit extra tijd in beslag nemen.

De ontwikkeling van een website kan variëren van enkele weken tot enkele maanden. Een goede inschatting kan gemaakt worden als alle informatie bekend is.

Wat voor type websites bieden jullie aan?

Als webdesignbureau bieden wij verschillende soorten websites aan, waaronder:

Onepager:
Een website van één pagina die doorgaans alleen de belangrijkste informatie bevat.

Basiswebsites:
Een eenvoudige website van meerdere pagina’s die doorgaans standaardfuncties bevat, zoals contactformulieren, afbeeldingsgalerijen en blogs.

Websites voor middelgrote bedrijven en grote bedrijven:
Deze websites zijn meestal groter en uitgebreider en bevatten veel extra functies of pagina’s.

Kunnen jullie de website ook mobielvriendelijk maken?

Wij zorgen dat iedere website zowel aangepast is voor gebruiks op de desktop, als tablet en mobiel.

Kunnen jullie ook SEO (zoekmachineoptimalisatie) aanbieden?

Een website is vaak niet waardevol zonder dat deze goed vindbaar is. Wij bieden daarom ook SEO-optimalisatie aan, zodat jij ook in Google goed vindbaar bent.

Wat doet Hezzit?

Een webdesignbureau als Hezzit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van websites en een verscheidenheid aan diensten aanbiedt om de website daarna te promoten.

Dit omvat het maken van een individueel ontwerp, het ontwikkelen van de website en het optimaliseren ervan voor verschillende apparaten en zoekmachines. Als webdesignbureau leggen wij nadruk op de bruikbaarheid en gebruikerservaring door het bieden van duidelijke navigatie en gemakkelijke toegang tot relevante informatie.

Daarboven kunnen wij ook helpen met het creëren van content voor de website. Daarnaast bieden wij ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten aan om ervoor te zorgen dat de website veilig en up-to-date blijft. Over het algemeen werkt een webdesignbureau nauw samen met de klant om een ​​website te ontwikkelen die voldoet aan de eisen en doelstellingen van de klant en een succesvolle online aanwezigheid mogelijk maakt.

FAQ

Zoekmachineoptimalisatie

Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen over zoekmachineoptimalisatie. Van wanneer je de eerste resultaten kunt verwachten tot de richtlijnen van Google.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt die hier niet worden beantwoord. Wij zijn er om je te helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Word ik op de hoogte gehouden van mijn voortgang?

We houden je periodiek op de hoogte van de voortgang. Je krijgt eveneens toegang tot een eigen omvang in de Google Search Console. Hier heb je toegang tot alle informatie omtrent je positie in de rankings van Google.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website voldoet aan de richtlijnen van Google?

Om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan de richtlijnen van Google, zullen we een grondige analyse van je website uitvoeren om eventuele problemen te identificeren.

ervolgens nemen we maatregelen om deze problemen op te lossen, zoals on-page optimalisatie, technische SEO-verbeteringen en het monitoren van mogelijke overtredingen van de richtlijnen.

Daarnaast zullen we regelmatig controles uitvoeren om te garanderen dat uw website ook in de toekomst aan de richtlijnen blijft voldoen.

Is SEO onderdeel van het websiteonderhoud?

In principe niet. Toch kan SEO (zoekmachineoptimalisatie) een belangrijke rol spelen binnen het bredere kader van websiteonderhoud, omdat regelmatige onderhoudsacties de prestaties en zichtbaarheid van de website kunnen verbeteren.